Lintopdrachten overslaan Verdergaan naar hoofdinhoud
XO header title
printlettertype vergrotenlettertype verkleinen
Skip Navigation Linksmijn.spw.nl
Mijn SPW
Welkom op Mijn SPW
 
Dit is een beveiligd deel van de website. Als u onderaan deze pagina inlogt, krijgt u toegang tot onder andere de pensioenplanner van SPW. 
 
Pensioenplanner
De pensioenplanner is direct gekoppeld aan onze administratie. De pensioenberekeningen zijn daarom altijd actueel. Het is niet nodig daarnaast ook een schriftelijke berekening op te vragen. Vraagt u uw flexpensioen aan? Stuur een kopie van de bruto uitkomsten van de pensioenplanner mee.

Bent u arbeidsongeschikt of heeft u geen dienstverband meer bij een woningcorporatie? U kunt de pensioenplanner niet gebruiken. Wilt u meer informatie of een pensioenberekening? De medewerkers van onze helpdesk helpen u graag verder.
 
Nieuwsbrief
U kunt zich eenvoudig aanmelden voor onze nieuwsbrief. Hierdoor blijft u op de hoogte van de actuele ontwikkelingen rondom uw pensioen.
Hoe logt u in?
Om in te loggen, vult u de onderstaande velden in. Uw gebruikersnaam is uw registratienummer. Het registratienummer hebt u samen met uw wachtwoord ontvangen in uw wachtwoordbrief. Uw registratienummer staat ook vermeld op correspondentie die u van SPW ontvangt.
Aanmelden
 
 
 
 

Wachtwoord vergeten?